Om oss

Alpvy_1

Historia

Sedan starten 1950 har vi arbetat målmedvetet för att leverera produkten som våra kunder vill ha - en prisvärd och komfortabel resa. Vi gör regelbundna kundundersökningar och ser till att förbättra vår verksmahet enligt kundernas synpunkter.

Kvalitét och miljö

För att garantera en hög kvalitet och ställa krav på oss själva är vi kvalitets och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Moderna bussar

De som reser med våra bussar upptäcker att de är moderna och utrustas efter våra resenärers önskemål, med bland annat AC, video, kylskåp, kaffeautoamter, toalett och bekväma säten.

Personal

En välutbildad och motiverad personal är bästa garanti för en väl fungerande resa. Lingmerths strävar alltid efter en ökad intern kunskap såväl som motiverad personal, där viljan att alltid göra sitt yttersta för er, våra resenärer, är central.

Är också du intresserad av att arbeta hos Lingmerths - kontakta oss via mail så finns du med i vårt register inför kommande lediga tjänster.

Resegarantilagen

Lingmerths Buss AB har ställda garantier hos Kammarkollegiet, i enlighet med den sk Resegarantilagen.

Resegarantin är ett ekonomiskt skydd för resenärer när resor blir inställda eller avbrutna. Då kan man ansöka om ersättning ur resegarantin. Resegarantilagen gäller för: Paketresor, Paketreseliknande resor, Stolsförsäljning och Skolår.
Läs mer om Resegarantilagen

Lediga tjänster

Vi sökere Bussförare. Läs mer...

Aktuellt

Lediga jobb!

Vi söker bussförare.

Läs mer...

 

Hämta program

Program 2017

Hämta ditt exemplar på Lingmerths Buss, Lingmerths Resebyrå eller Läs direkt online.

Samarbetspartners