MalenaoHelen_UTVALDBILD_600x400_NY

Malena Ernman 7-8/7 2017

Malena Ernman inbjuder på nytt till en klassisk helafton på Dalhalla

För nionde året i rad gästar operastjärnan Malena Ernman Dalhalla i sommar. Årets gästartist är Helen Sjöholm. För den musikaliska inramningen står Svenska Stråkensamblen och ett band  som består av några av Sveriges bästa instrumentalister. Malena Ernman på Dalhalla har blivit något av en svensk tradition och över 60 000 har hittills hört och sett henne i det gamla kalkbrottet utanför Rättvik. Under åren har Malena gästats av många musikaliska storheter och i sommar delar hon alltså scen med ingen mindre än Helen Sjöholm.

I resans pris ingår:

  • bussresa
  • övernattning på Hotell Siljan
  • plats i dubbelrum
  • middag och frukostbuffé på hotellet
  • lunch dag 1 Bångbro Herrgård i Kopparberg och dag 2 Måltidens hus i Grythyttan
  • biljetter till Dalhalla rad 20-21
  • reseledning

Enkelrumstillägg: 350:-

Avresetider: Huskvarna 06.20, Jönköping 06.35, Nässjö 07.15, Eksjö 07.35, Marbäck 07.55, Tranås 08.20, Mjölby 08.50, Linköping 08.15, Motala 09.15

Ankomst till Mora ca kl 16.00. Hemresa från Mora dag 2 kl 12.00.

 

Pris från: 2 890:-
Visa program

Program

Malena Ernman på Dalhalla har blivit något av en svensk tradition och över 60 000 människor har hittills hört henne och upplevt den magiska stämningen i det gamla kalkbrottet utanför Rättvik. Varje år har Malena gästats av många musikaliska storheter och i år får hon sällskap på scenen av Helen Sjöholm.

”- Jag nyper mig i armen varje år för att jag får möjligheten att göra de här konserterna! Att få skapa en unik musikalupplevelse med några av våra största artister tillsammans med Sveriges bästa musiker på Sveriges absolut  vackraste arena. Det är svårslaget!!! Och i år är det extra speciellt eftersom Helen är med. Helen är min idol! Hon är Sveriges bästa sångerska” ”Det är barnsligt roligt, faktiskt, säger Malena Ernman”

"Blev SÅ glad när jag fick ett lockrop av Malena - en sångerska och person som jag länge beundrat. Jag har dessutom längtat tillbaka till Vackra Dalhalla. Det känns som en present att få musicera där med La Ernman och hennes fantastiska musikanter!" hälsar Helen Sjöholm.

Till Dalarna åker vi via Örebro och Borlänge. Vi är framme i Mora ca kl. 16.00 och checkar in på Hotell Siljan. Därefter åker vi mot Dalhalla där föreställningen börjar kl 20.00. 

Under dag två hinner vi bekanta oss med Moras sevärdheter eller följa med på en utflykt till Nusnäs. Hemresan från Mora startar kl 12.00 och vi åker via Vansbro, Filipstad och Karlskoga mot hemorterna.

 

Aktuellt

Lediga jobb!

Vi söker bussförare.

Läs mer...

 

Hämta vårt nya program

Program 2016

Hämta ditt exemplar på Lingmerths Buss, Lingmerths Resebyrå eller Läs direkt online.

Samarbetspartners